Výklad Snu Teoreticky

Šest pravidel pro vaše erotické sny

Taky se vám stalo, že jste se ráno probudili celí vzrušení z právě prožitého erotického snu? Pokud ano, tak vám lze jen gratulovat, neboť erotické sny představují skvělé znamení. Znamení síly, nápaditosti, kreativity a samozřejmě i sexuální energie.
V loňském roce zkoumali historikové kalifornské Berkeley University více než 100 000 deníků s důrazem na sny. Závěry jsou více než zajímavé: velcí vynálezci, objevitelé, umělci a intelektuální špičky měli nadprůměrně často erotické sny. Toto poznání se shoduje s pozorováním britské profesorky psychologie Kaye Wellingsové. Vedoucí pracovníci, kreativní lidé a úspěšní podnikatelé sní o sexu mnohem častěji než „obyčejní“ lidé. „Kdo eroticky sní, má více potenciálu a šarmu,“ tvrdí Kaye Wellingsová.
Pokud i vy toužíte po erotických snech, měli byste dodržovat základní pravidla, která na základě svých výzkumů definoval americký expert na sny David Shapiro.

Mezi sledováním televize a spánkem by měla být minimálně dvouhodinová přestávka nebo alespoň menší procházka. Doporučit lze i nějakou činnost, která vyžaduje pozornost. Televize je totiž natolik sugestivní, že zabraňuje vlastním snovým fantaziím.

Jídlo před spánkem je zabijákem erotických snů. Kdo vydrží neukojit svoji pozdně večerní chuť na jídlo, bude sladce odměněn. „Jděte spát s lehkým pocitem hladu a zažijete smyslné výjevy a pocity,“ slibuje Shapiro.

Uspávací prostředky a erotické sny se vzájemně vylučují. Jednu až dvě skleničky vína lze jen doporučit. Vše navíc sice může vzbudit žádostivost, na snové centrum v mozku však působí nepříznivě.

Také vůně přitahují sny. Suverénně nejlepší je vanilka, potom pomeranč, ambra a květy. Svou roli však také mohou sehrát osobní asociace. Jedna z účastnic pokusů zažila orgasmické sny, když na nočním stolku stál popelník se studeným popelem. Bylo to způsobeno tím, že její nejlepší milenec byl kuřák.

Erotické sny může přilákat speciální cvičení před usnutím. Ležte na zádech se zkříženýma nohama. Nejméně tři minuty. Tím plyne energie do centra touhy.

Poslední obraz a myšlenka před usnutím by neměly patřit nějaké erotické superbombě nebo bývalému milenci/milence. Představujte si raději smyslnou krajinu – kvetoucí zahrady, prosluněné pláže, vonící louky, loď na moři – právě ono prostředí, ve kterém byste se chtěli jen tak slastně povalovat a lenošit. Zkuste si vytvořit takovou představu a zůstaňte v ní. A pak to přijde. Podvědomí vás bude zásobovat necenzurovanými žhavými obrazy a pocity.

Ještě předtím, než se rozhodnete tyto návody vyzkoušet, připravte si vysvětlení pro svého partnera. Pokud totiž nebude spát a bude pozorovat váš nenadále zrychlený dech, steny a další jiné znaky vzrušení, jistě bude mírně zmaten. To se týká hlavně mužů, neboť ženy mají erotické sny častěji než muži. A také je prožívají mnohem jasněji, barevněji a hlavně intenzivněji. Mnohdy až k orgasmu. Ne vždy, avšak s přibývajícím věkem stále častěji.Na každém kroku se přesvědčujeme, jak složitý a stále ve velké míře i neprobádaný je lidský mozek. Možná se jednou dočkáme toho, že místo televize a videa si raději půjdeme lehnout a budeme si svépomocí snít mnohem zajímavější filmy, než nám budou média schopna nabídnout.

1 Comments:

At 11:13 dop., Anonymous Anonymní said...

Výklad vašich snů na www.mujsen.cz

 

Okomentovat

<< Home